Alergická léčba homeopatie u dětí

Příznaky

"Léčba takhle" - kdo implementuje? Jaké jsou vaše dojmy??

Pokud jde o BA, osobně nemohu nic říct. Ale alergosan "vyrovnat se" s kočkami pro mě (zvířata jsou bolestivé) pomáhá velmi dobře. A to je jediný lék, ze kterého nemůžu "spát" (suprastin, Zitek a další. Piji - a to je "koma").

(Není to trochu téma, ale. Nejstaršímu synovi byly dány koule v případě syndromu hyperaktivity. Sedět, kreslit - docela vytrvalé dítě))

Nikdo nechodí do homeopatů?

Nyní jsou drogy jako Anaferon stále důležitější - považují se také za homeopatické. Ale upřímně nevěřím v jejich účinnost (to je jen můj názor). Ale v homeopatické lékárně, kamarádce, která pracuje blízko ní, žádám vás, abyste chodili pravidelně - ale ne příliš často, protože na dlouhou dobu je dostatek sklenic „koulí“..

Nějak nevěřím v homeopatii. ale neustále mi o ní říkají. A každý, kdo opakuje vypadat tak dobře =) Už jsem začal pochybovat.

Jako dítě jsem byl léčen na astma homeopatií, všechno skončilo pohlcením tří balíčků míčků najednou a to je vše. =)

Eugene, nemusíš jí věřit ani nevěřit v ni - když se s ní chce zacházet, nějakým způsobem bude věřit sama sobě. A pokud se nechcete léčit, nemusíte.

Pořád přemýšlím, proč léčím homeopatii už druhý rok, tak tvrdohlavě, trápím se omezeními (při léčbě klasické homeopatie nemůžete pít alopatické léky (žádné!) - pouze pokud úplně zemřete), i když stále výsledky opravdu nevidím.
A teď chápu proč. Před dvěma lety, když jsem se doslova dusil doma (ten rok tam bylo neuvěřitelné množství pylu, bylo to pro mě neuvěřitelně obtížné dýchat a už jsem o tom začal ztrácet mysl) - začal jsem hledat homeopata, a to sakra. Každý se obvykle otočí o měsíc dopředu, ale právě teď něco potřebuji. Jeden z nich naléhavě řekl, aby si koupil Apis 200 a tam něco vypil, ale je možné ho získat až po 2 týdnech. Naléhavě jsem si koupil apis a pomohlo to téměř okamžitě. Po přečtení o tomto doktorovi jsem si uvědomil, že nedělá přesně to, co jsem potřeboval (tam bylo něco jako Voll) - chtěl jsem skutečnou klasickou homeopatii, bez jakéhokoli odpadu. A našel jsem, a vypadá to, že je léčen. A možná, všechny ty dva roky, velmi „náhodný“ apis, který mě zachránil, mě pak zahřeje. V každém případě funguje homeopatie. Není jen jasné, jak to dělá a kde najít doktorku, která zajistí její práci tak, jak má..

Alergická léčba u dětí s homeopatií: recenze

V dnešní době pravděpodobně každý člověk ve svém životě trpěl alergiemi alespoň jednou. Skrýt se před ní je docela obtížné. Jeho vzhled je ovlivněn absolutně vším: sluncem, vzduchem, domácími zvířaty, domácími potřebami, květinami a jídlem. Naše poměrně slabá imunita je obtížné odolávat účinkům všech těchto alergenů. Často se však taková nemoc vyskytuje právě v dětství. Pro patogenní látky je mnohem snazší proniknout do nezralého organismu a „zachytit“ je.

Příznaky alergií u dětí

Alergie se projevuje rozmanitým a nepředvídatelným způsobem. Jeho prvními příznaky jsou vyrážka na kůži. Vyrážka u dětí může mít formu kopřivky, Quinckeho edému nebo malých pupínků. Místa jeho umístění jsou různá. Obvykle se na obličeji a pažích nebo nohou objeví vyrážka. Může jít po celém těle.
Dále se projeví otok očí, slzení a ucpání nosu. Časté případy bolestí v krku a záchvaty těžkého kašle, udušení. Pokud je alergie dítěte v pokročilé formě, pak dojde k významnému nárůstu teploty a je možná i kóma se smrtelným následkem.

Příčiny alergických reakcí

Především stojí za zmínku, že dítě se může narodit již alergické. Jedním z důvodů je proto dědičnost. Pokud žena během těhotenství nemonitorovala svůj životní styl a stravu, bude dítě trpět alergiemi v 90% případů.
Kojenec se může stát alergickým v důsledku časného ukončení kojení a přechodu na kojeneckou výživu. Je známo, že mateřské mléko mateřského mléka obsahuje všechny stopové prvky nezbytné pro konstrukci a normální fungování imunitního systému dítěte a těla jako celku. Matky zkracují dobu kojení a podrobují své děti dalšímu mučení a utrpení.

Co bez jediného dítěte nemůže žít? Správně, žádné sladkosti. Pekárenské a cukrářské výrobky zahrnují složky, které jsou alergeny. Jejich nadměrné používání může vyvolat alergickou reakci, jako je diatéza. Existuje také mnoho dalších alergenových produktů, které jsou nám známy..

Výrobky pro alergeny zahrnují
  • Brambory;
  • Malina;
  • Jahoda;
  • Plody moře;
  • Banány
  • Granát;
  • Citrus.

Používejte tyto potraviny opatrně a neustále sledujte reakci těla dítěte na ně. Rodiče by měli myslet na stravu svých dětí a jíst pouze čerstvé přírodní produkty..
Společnými „viníky“ nemoci jsou naši mazlíčci. Alergie na kočičí srst je způsobena bílkovinou produkovanou v těle koček. Vylučuje se ve slinách a moči kočky a šíří se po celém domě. V tomto případě je nutné zastavit kontakt dětí se zvířaty.

Zajímavým faktem je, že ty děti, které byly od narození v kontaktu s kočkami, velmi zřídka trpí alergiemi. Důvodem je skutečnost, že tělo dítěte od útlého věku začíná rozvíjet odolnost vůči stimulu. Imunitní systém se formuje rychleji. Kousnutí hmyzu (včely, vosy, komáři) vyvolávají alergické reakce těla.

Mezi dětmi se šíří alergie na pyl. Často trpí kvetoucí ambrózií, topolemi chmýří a dalšími květinami, které jsou opylovány větrem. Hygienu dítěte je nutné řádně sledovat. Pro péči o dítě používejte pouze dětské hypoalergenní přípravky. Dětská kosmetika by měla být vyrobena pouze z přírodních přísad, bez jakýchkoli přísad.

V poslední době mnozí čelí problému vzhledu vlhkosti a plísní v domě. To nepochybně povede vaše dítě k alergickým reakcím. Okamžitě se projevila onemocnění horních cest dýchacích. Zejména by měl sledovat stav vany a toalety. Domácí prach, který vaše dítě dýchá, vyvolává alergickou rýmu a zánět spojivek.

Homeopatie

Co je homeopatie? Homeopatie se obvykle nazývá alternativní typ léku, který zahrnuje použití zředěných alergenů, které vyvolaly výskyt alergických projevů u pacienta. K tomuto pojmu bude vhodný výraz „klínový výkop“. Mnoho vědců však tuto metodu léčby popírá a nazývá ji šarlatánem. A to vše proto, že pro tuto léčebnou metodu existuje jen málo vědeckých důvodů..
Chtěl bych zdůraznit, že na rozdíl od léků se homeopatické léky v těle nehromadí a nemají žádné nežádoucí účinky. Beze strachu můžete brát děti jakéhokoli věku, protože jejich akce je mírná a účinná. Hlavní složkou těchto léků je čistá voda s cukrem a alergenem..

Tento druh terapie by však měl být předepsán a vybrán individuálně pro každý jednotlivý případ homeopatickým lékařem. Homeopatie nebojuje s nemocí, ale posiluje imunitní systém v boji proti ní. V časných stádiích se vyrovnává s nemocemi. Homeopatie je zvláště účinná při léčbě dětských nemocí a alergií. Jsou to homeopatické léky, které mohou pozitivně ovlivnit imunitní systém dítěte a posílit jej. Homeopati se obvykle vyrábějí ručně, zatímco popírají průmyslovou výrobu. Tvrdí také, že léčení vyžaduje silnou víru..
Nezaměňujte však homeopatii s bylinnou medicínou. Bylinná medicína má v zavazadlech pouze bylinky, z nichž se vyrábějí různé masti, infuze atd. A homeopatie zahrnuje kromě bylin, hub, minerálů a dokonce i jedů.

Homeopatické léky

Jak léčit alergie u dětí s homeopatií? Výběr správného a nejdůležitějšího účinného nástroje je poměrně obtížný. Používáte-li lék ve velkých dávkách, poškodí to pouze vaše dítě.
V homeopatii se používají pouze rostlinné a živočišné produkty. Tento typ léčby je poměrně dlouhý a trvá 3 až 5 cyklů užívání drogy. K nejúčinnějším homeopatickým lékům na alergie patří Pulsatilla. Vytvořeno na základě trávy lumbago. Je předepsán k léčbě takových alergických projevů u dětí, jako je kopřivka, ekzém. Odstraňuje příznaky rýmy a zánět spojivek. Droga Dulcamara rychle a na dlouhou dobu pomůže odstranit vyrážku na těle dítěte, usnadní dýchání. Snižuje otok očí.

V boji proti alergiím na barvu ambrózie často homeopatové radí Allium Tsepovi. Zvládne nosní přetížení a slzení očí. Výrobek se vyrábí na bázi cibule. Další lék na alergii na ambrózii - pelyněk Ambrosia. Bojuje se stejnými příznaky a základem je přímo ambrózie.

Všichni jsme slyšeli o užitečných léčivých vlastnostech medu a včelích produktů. Homeopatický lék vyrobený na základě včelího jedu se nazývá Apis Mellifika. Pozitivní účinek na sliznice nosu a očí, eliminuje zarudnutí a otok kůže. Je docela účinný při potírání alergických příznaků po bodnutí včel.

Existují další antialergické homeopatické léky:

LuffelMůže být vyráběn ve formě tablet a nosního spreje. Vyrábí se na základě rostlin travnatých vinic. používá se k léčbě alergické rýmy.
IrikaleTento lék je krém. Bojuje s alergickými kožními vyrážkami a svěděním.
Rinitol EdasHomeopatické nosní kapky. Ve svém složení obsahují lumbago, heřmánek a cibuli. Odstraňuje rýmu.
Karsat EdasVyrábí se ve formě granulí a kapek. Složení tohoto léku zahrnuje oves, arsen, echinacea, dřevěné uhlí, meduňky. zmírňuje různé alergické příznaky.
Alergopent EdasKapky a granule tohoto činidla se užívají orálně. Účinně v boji proti kopřivce a potravinovým alergiím.
CinnabsinK dispozici ve formě tablet, obsahuje echinacea, červený rtuť sulfid, žlutý kořen a dichroman draselný. Zmírňuje příznaky chronické a alergické sinusitidy.

K určení homeopatického léčiva, které vaše dítě potřebuje, existují průvodce. Podrobně popisují složení této drogy a její účinky na tělo dítěte. Před předepsáním některého z těchto léků by měl homeopat vzít v úvahu průvodní nemoci. Existují také takové charakteristiky, které by měl lékař vzít v úvahu:

  • místo vyrážky;
  • povaha vyrážky;
  • okolnosti, za kterých se svědění zesiluje;
  • která strana vyrážky je vpravo nebo vlevo.

Zohledňuje se hmotnost dítěte, jeho výška a dokonce i průběh těhotenství. Fakta, jako je dědičnost, hustota vlasů, stav nehtové destičky, jazyk, by také neměly být z dohledu.

Recenze léčby alergií u dětí s homeopatií

Chtěl bych poskytnout zpětnou vazbu o léčbě alergií u dětí s homeopatií.

Alergie u dětí se nezdají být neopodstatněné. Takže v těle je nějaký druh poruchy. Tuto poruchu bude řešit homeopatický lékař. Právě homeopatické přípravky pomohly našemu dítěti zlepšit imunitu a zbavit se alergií.
Marina, 32 let.

Homeopatický přípravek Allium Cepa nám pomohl zbavit se alergií na pyly celkem efektivně. Můj syn měl v průběhu květu neustále rýmu a akutní zánět spojivek. Rozhodli jsme se obrátit na homeopata, protože tradiční medicína nepomohla. Během roku jsme se této nemoci zbavili.
Svetlana, 31 let.

S pomocí homeopatie bylo dítě vyléčeno z alergie na pyl. Uplynuly dva roky, žádné příznaky. Nyní léčíme tyto běžné nachlazení těmito drogami..
Andrey, 36 let.

Doporučili jsme, abychom kontaktovali homeopaty přítelem. Po mnoha letech léčby drogami se tak zbavila astmatu. Naše dcera měla po celém těle strašnou svědivou vyrážku a slzení po jídle téměř jakéhokoli jídla. Lékaři nemohli s ničím pomoci a my jsme už nevěděli, co dělat. Vyhledejte pomoc od homeopata. Po vyšetření si pro nás vybral ten správný nástroj. Vzali to asi měsíc. Už je to 7 měsíců a výsledek trvá. Hlavní věcí je najít opravdu dobrého a kvalifikovaného homeopata.
Lyudmila, 28 let.

Naše dcera trpěla těžkou formou pylové alergie. Symptomy byly různé, až do udusení. Pouze homeopatie nám pomohla vyrovnat se s tímto onemocněním..
Victoria, 29 let.

Nedoporučoval bych vám riskovat zdraví vašich dětí. Je lepší jednat s osvědčenými metodami a aplikovat pouze na tradiční medicínu. Toto onemocnění lze vyléčit pouze léky. Aby celá tato homeopatie nevedla ke zhoršení a nezhoršovala diagnózu.
Svetlana, 27 let.

Chtěl bych se podělit o své zkušenosti. Po mnoho let náš syn trpěl atopickou dermatitidou. Lékaři vyzkoušeli všechny léky. Začali léčit téměř od narození (stále jich bylo 6 měsíců). Nic nepomohlo. Výsledkem je, že se „uzdravili“. Poslední nadějí byla homeopatie. A jak se ukázalo, bylo nutné se k tomu nejprve uchýlit. Samozřejmě jsme dokázali najít jen skvělého homeopatického lékaře, který pečlivě prostudoval naši anamnézu a vybral přesnou drogu. Lék byl dlouhý, asi 7 měsíců nám to trvalo. Ale už 3 roky naše dítě nic neobtěžovalo.
Nadezhda, 34 let.

Nedoporučoval bych se uchýlit k pomoci homeopatů. Služby takových lékařů jsou poměrně drahé, ale nemá to žádný účinek. A to je dobré, pokud nedochází ke zhoršení. Speciálně pro děti. Další mínus je možnost alergických reakcí na složky těchto fondů.
Marina, 30 let.

Léčila svou dceru homeopaty na dermatitidu. Řeknu, že v této záležitosti musíte být trpěliví. Teprve po 2 letech se nám podařilo zbavit se alergií.
Angelica, 31 let.

Nikoho neposlouchejte. Okamžitě běžte k homeopatům. Můj syn měl od narození hroznou dermatitidu. Netoleroval jsem žádné výrobky. Báli se krmit cokoli. Ve věku pěti měsíců se obrátili na homeopata o pomoc. Ihned musím říci, že stav dítěte byl hrozný - celá tvář je v vyrážce. Případ byl obtížný, pak nás vzali. Léčeno po dlouhou dobu. Obecně je minimální délka léčby 6 měsíců. Ale tady už máme 3 roky a nebyly tam žádné alergie s jeho strašnými příznaky.
Julia, 34 let.

1796 - homeopatie a očkování

Klasická homeopatie, očkování a homeoprofylaxe

  • Nezodpovězená témata
  • Aktivní témata
  • Vyhledávání
  • 1796 Site List of Forum Homeopathy Obecné otázky
  • Vyhledávání

Alergie

Alergie

# 1 Zaslal Homo Amans 28. srpna 2016 22:11

Právě teď jsem četl článek. - díky Homaykovi)) je to odtud: http://forum.homeoint.ru/viewtopic.php?. 9 a začátek = 60
Myslím, že je lepší dát to do samostatného tématu, protože alergické otázky se pravidelně objevují a ztrácejí spolu s odpověďmi na různá témata.

Pojmy skutečné a pseudoalergie jsou v článku dobře popsány. Toto porozumění často automaticky odstraňuje nutnost vyhledávat kauzativní alergeny, provádět konkrétní vyšetření, dodržovat přísnou stravu s výjimkou alergenových produktů - všechny výše uvedené jsou obvykle velmi zatíženy pacienty, rodiči dětí s alergiemi, se všemi výsledky házení alergií z toho, laboratoře při hledání příčiny, alergen.

Nemá smysl ponořit se hluboce do různých typů pseudoalergií, ve skutečnosti není realistické určovat, jaký typ pseudoalergické reakce se vytváří. Zpravidla je důležité porozumět - pravdivé nebo pseudo. Řekněme jen - pochopit proces a možné změny životního stylu, výživy. Pro léčbu - protože jsme na homeopatickém fóru - na tom vůbec nezáleží a alergologové obvykle určují léčebné taktiky empiricky - to, co konkrétnímu pacientovi pomáhá lépe, je léčba)) (pokud kromě dědičného angioedému)
Nesouhlasím s tím, že skutečná alergie - několik procent všech alergií - v posledních letech existuje mnoho skutečných alergií, stejná senná rýma, domácnost (na domácí prach), epidermální (pro zvířata) alergie a často - nejen jeden alergen, ale okamžitě nějaký.

Možná to zdůrazním samostatně (neviděl jsem takové porozumění podle názoru alopatů a alergistů) - že antihistaminika ve skutečnosti odstraňují příznaky, vedou k dalším poruchám, protože blokovat ochranné mechanismy (i když v článku to zní v souvislosti s parazitózou..), a zde: žádný z alergistů na to nepřemýšlí, proto, napsaný alopatským lékařem - alergista, zní jako průlom):):

Homeopatie pro alergie u dětí

Podle Světové zdravotnické organizace ovlivnily alergie až 40% světové populace. Odborníci to nepovažují za nemoc, což vysvětluje tím, že alergická reakce je tendence imunitního systému reagovat netypicky na určité alergeny.

V poslední době se mezi alergiky vyskytují stále častěji děti a věková kategorie těchto pacientů začíná doslova od narození. Důvodem může být naše neustále se zhoršující ekologie, stejně jako jídlo, z nichž většina obsahuje obrovské množství konzervačních látek a barviv. Poměrně často se zdědí alergie, navíc, pokud jsou oba rodiče alergičtí, šance dítěte zdědit takové reakce se zdvojnásobí..

Dětské alergie

Vyprovokovat imunitní reakci těla dítěte na pronikání nebezpečných alergenů do něj není obtížné. Jako reakce je ochrana zahrnuta ve formě rýmy, vyrážky a dalších projevů. U dětí se však příznaky a související faktory ve významném smyslu liší od dospělých:

  1. Děti jsou náchylnější k rozvoji anafylaktického šoku, protože rychlost procesů v těle dítěte je vyšší;
  2. Na kůži se vyrážka objevuje častěji v místě kontaktu s dráždivým přípravkem.
  3. Poměrně často je jemná pokožka ovlivněna vředy, protože stále nemá plnou ochrannou funkci a je snadno citlivá na bakteriální infekce;
  4. Křížová alergie může nastat, když v důsledku nesnášenlivosti jednoho produktu mohou nastat problémy s vnímáním některých dalších;
  5. Příznaky alergií v dětství jsou výraznější než u dospělých;
  6. Kromě toho jsou ve většině případů procesy reverzibilní a lze je zcela eradikovat řádným ošetřením a včasným přístupem k lékařské péči..

Existují 2 typy alergenů, které mohou vyvolat dětské alergie. To:

  • Endoalergeny tvořené v těle během poškození tkáně;
  • Exoalergeny - vnější faktory.

Endoalergeny mohou způsobit vývoj virových onemocnění, stejně jako problémy, jako je lupus a revmatismus. Endoalergeny z vnějšího prostředí mohou být inhalovány, jídlo, injikovatelné, kontaktní, infekční a léčivé.

Pokud mluvíme o důvodech obecně, pak je v podstatě vyvolána atypická reakce těla dítěte:

  • Potravinářské výrobky (některé látky z nich stále nelze rozkládat trávicím systémem);
  • Kvetoucí rostliny (jejich pyl);
  • Zvířata a ptáci (dolů, peří, vlna);
  • Výplně ložního prádla (polštáře, přikrývky);
  • Léky;
  • Plísně a prach.

Druhy a jejich projevy

Tělo dětí v zásadě reaguje na:

  1. Jídlo. Reakci může vyvolat téměř každý produkt, nejčastěji je to citrus, mléčné výrobky, vejce, sladkosti, ořechy nebo produkty obsahující barviva a konzervační látky. Projevuje se ve formě svědění, kopřivky, ekzému, poruch stolice, nadýmání;
  2. Léky. S těmito látkami musíte být velmi opatrní, protože účinky jejich expozice jsou někdy nepředvídatelné - až po anafylaktický šok a smrt. Často se dítě začne cítit nemocně, jsou pozorovány kožní vyrážky, jsou pozorovány změny ve složení krve;
  3. Silný zápach, prach, pyl rostlin. Období květu a vůně okolní přírody, stejně jako roztoči, zvířata, švábi a plísně, mohou způsobit, že dítě zaplaví oči, otoky, rýmu, hrtan a tracheitidu a někdy dokonce i bronchiální astma;
  4. Zvířata. Není úplně pravda, že věří, že pouze jejich vlasy působí jako alergen, tělo reaguje na odumřelé kožní buňky a na obsah slin a moči zvířete. Příznaky se shodují se známkami respiračních alergií - oči jsou vodnaté, otoky nosní sliznice, výtok z nosu;
  5. Studený. Potíže s dýcháním, otokem a zarudnutím, svěděním a vodnatýma očima. Když vstoupí do teplé místnosti, prochází samostatně;
  6. Pokud matka během těhotenství nejedla správně, může se u novorozeného dítěte objevit diatéza - vyrážka z plenky, oblasti seborrhea, červené tváře.

Jak rozpoznat alergii?

Zaprvé, pokud projevíte sebemenší známky atypické reakce na něco, musíte navštívit lékaře. Místní pediatr nebo alergolog bude zkoumat dítě, zkoumá pravděpodobnost dědičných projevů onemocnění nebo možnost expozice dráždivým faktorům..

K určení přesné diagnózy je obvykle nutné:

  • Určete přítomnost / nepřítomnost helminthické invaze, protože právě tyto parazity mohou způsobit takové projevy;
  • Proveďte krevní test na úrovni eozinofilů;
  • Proveďte kožní test - identifikujte potravinové alergeny;
  • Proveďte otevřený test - zatímco alergen je vstřikován dovnitř, aby vyvolal očekávanou reakci, takový postup je však nebezpečný s nepředvídatelnými projevy, proto může být proveden pouze v nemocnici.

Jak se zbavit problému?

Nejdůležitější je vyloučit vniknutí alergenu do těla. Abychom však místo nezbytných neprovedli zbytečné kroky, je nutné správně diagnostikovat původ alergií u dítěte. Možná budete muset přijmout extrémní opatření, která ho rozruší: dejte svému milovanému kotě, dejte svou oblíbenou hračku nebo vyloučte lahodnou čokoládu ze stravy. Promluvte si s dítětem, zkuste zmírnit tento postup odmítnutí a nepoškodit jeho psychiku.

V případě akutních projevů je třeba léčení pomocí antihistaminik, sorbentů, mastí nebo krémů, které zmírňují příznaky, odstraňují toxiny, zmírňují otoky a odstraňují vyrážky a svědění. Kromě toho je docela efektivní léčit homeopatickými léčivy..

Homeopatie na ochranu zdraví

Názor homeopatů na alergické reakce se výrazně liší od názoru fanoušků standardní medicíny. Zástupci tohoto směru věří, že lidé jsou často náchylní k tomuto typu reakce, často se uchýlili k léčbě různých onemocnění antibiotiky. Expozice chemických látek v těle způsobuje nesprávnou funkci účinků imunity na vystavení alergenům, mikroorganismům, environmentálním faktorům a rovněž přispívá ke zhoršení schopnosti přizpůsobit se.

Podle homeopatických lékařů mohou být příčinou dané choroby:

  • Struska těla, přítomnost toxinů, která je výsledkem podvýživy a negativních environmentálních faktorů;
  • Dlouhodobé ošetření chemickými látkami, které narušují normální fungování imunitního systému;
  • Psychologické problémy, které z pohledu homeopatů přímo ovlivňují fyzickou kondici těla.

Tělo se odstraňuje toxiny ve formě slz, výtoku z nosu, vyrážky na kůži a pokouší se vyrovnat se s přítomností toxinů samostatně. Domácí prostředky pomáhají usnadnit tento nepříjemný proces. Tento typ léčby se zásadně liší od obvyklých léků, protože jeho cílem je stimulovat vitalitu člověka. Tato metoda je založena na léčbě podobných, zatímco pacienti dostávají malou dávku léku, a pro každou osobu může být léčba stejného onemocnění prováděna pomocí radikálně odlišných léků, protože se berou v úvahu jednotlivé projevy a reakce. Taková léčba je považována za velmi účinnou, ale má jednu nevýhodu - někdy trvá dlouho, než se vypořádáme se zdrojem problémů. Výsledkem takové perzistentní léčby však bude úplné uzdravení stávajícího problému. Mnoho rodičů dává přednost léčbě homeopatických léčivých přípravků, protože jsou co nejpřirozenější a při správném předepisování a používání nejsou schopny poškodit tělo dítěte..

Druhy drog podle skupin

Homeopatie má ve svém směru významnou výhodu ve srovnání se standardní léčbou, zejména u dětí. Mezi výhody: bezpečnost, nedostatek kontraindikací, individuální předpis, žádná závislost, není třeba zvyšovat dávku, lze vzít od velmi mladého věku. Díky těmto principům je homeopatie často spojována s bylinnou medicínou..

Všechny léky homeopaté jsou rozděleny do 3 kategorií:

  1. K úlevě od kožních projevů - neurodermatitida, kopřivka, ekzém, dermatitida;
  2. Bojovat se symptomatickými projevy - rýma, kašel, slzení, otoky;
  3. Eliminovat alergická onemocnění nosu a krku - rýma, sinusitida, angína.

Co a jak zacházet

V současné době existuje více než tisíc drog homeopatického původu, ale ty hlavní jsou asi 250 položek. Homeopati nejčastěji předepisují následující léky pro boj proti různým projevům alergií:

  • „Allium flail“ - s velkým výtokem z nosu, zánět spojivek, svědění, bolest v krku, bolest hlavy v přední části;
  • „Křída Apis“ - pokud se po kousnutí hmyzem zvětšuje hrdlo a je pozorováno místní svědění;
  • „Nat mur“ - pokud tělo během dne reaguje se slabostí, fotofobií, svěděním očí, otokem, vodnatostí, je to bolest hlavy, rýma, zároveň se na ulici nebo v procesu odpočinku stává snazší;
  • Přípravek "Nux vomica" je předepsán pro kašel, bolesti hlavy, nosní ucpání v noci. K úlevě dochází za chladného počasí, na čerstvý vzduch a zhoršuje se v noci nebo ve vodorovné poloze;
  • "Síra 6" - s chronickým nádchem, astmatem, diatézou a svěděním kůže;
  • "Belladonna" - s konjunktivitidou a rinitidou, viskózním výtokem z nosu, pálením a krvácení z nosu;
  • „Rus Tox“ - pro úzkost, otoky očí, fotofobii, ospalost, rýmu, kopřivku, ztuhlost kloubů. Pod vlivem chladu se stav zhoršuje, když je vystaveno teplu, přichází úleva;
  • „Hliník“ - s konjunktivitidou, suchými sliznicemi, kůží, ranním kašlem;
  • "Borax" - se stomatitidou, tvorbou afty, průjmem a tvorbou hlenu ve stolici, stejně jako suchým kašlem s bolestí na pravé straně;
  • "Dulcamara" - s rýmou, suchým kašlem, vyrážkou a svěděním kůže, zvýšeným plynem a zácpou;
  • „Eufobium compositum“ - nosní sprej na rýmu a sennou rýmu, lze použít kdykoli během roku;
  • "Irikar" - mast pro děti starší 12 měsíců po svědění kůže a neurodermatitidě;
  • "Viburkol" - pro alergický zánět orgánů ORL.

Jídlo postoj

Spolu s léčbou homeopatickými léky je velmi důležité dodržovat určitá dietní pravidla, protože výživa má přímý účinek na působení léků a reakci těla na nemoc i na její léčbu..

Nejdůležitější pravidla:

  • Odmítnutí akutní. Fanoušci kořeněných jídel obsahujících hořčici, ocet, ředkvičky, pepř budou muset dočasně omezit používání těchto produktů;
  • Neexistují žádné produkty, které by mohly působit jako potenciální alergeny - kakao, čokoláda, citrusové plody, světlé ovoce;
  • Zakysaná smetana, jogurt, kefír a tvaroh by se měly konzumovat častěji a více;
  • Maso krav, králíků, stejně jako mrkev, rutabaga a zelí, jablka a švestky jsou také velmi užitečné při léčbě.
Kromě toho mají sport pozitivní vliv na průběh terapie a její výsledky. Teplota vzduchu v obývacím pokoji by neměla být příliš vysoká, je nutné pravidelné větrání. Osobní hygiena a oděvy z přírodních tkanin jsou také velmi důležité..

Recenze

Většina lidí, mužů i žen, kteří se s touto drogou setkali alespoň jednou, na ni reaguje pozitivně. Obvykle úleva po jejím přijetí přichází poměrně rychle a příště se lidé obracejí na Allium Tsepu o pomoc ihned, jakmile se objeví první známky malátnosti.

Zvláště často se tento lék používá k léčbě alergií u dětí. Homeopatický lék z cibule je vhodný pro použití u kojenců od prvních dnů života, ale je správné dávat dětem ve věku, kdy již chápou, že zrna musí být absorbována až do úplného rozpuštění. Jinak léčivo nemusí mít požadovaný účinek..

Ačkoli mnoho pacientů bylo spokojeno s účinností léku Allium Cepa, někteří si stále ještě uvědomují, že jim to nepomohlo a nezbavili nepříjemných symptomů.

Pokud jde o homeopatii, je důležité si uvědomit, že přístroje působí odlišně na tělo různých lidí. Každá osoba je individuální. Je velmi důležité to zkusit. Pouze tímto způsobem budete moci pochopit, zda je tento lék pro vás vhodný.

Materiál byl připraven společně s homeopatickým lékařem Galievem Vladimirem Alekseevičem a mediální agenturou E-Medic.

Na tomto odkazu se můžete dozvědět více o autorech..

Alergická léčba homeopatie u dětí

30. ledna 2009
Zprávy: 8168

Zveřejněno: St 02. května 2012 13:02 Předmět příspěvku:
Mohu říci o sobě: nejde o reklamu. Ale přesto.
od 10 do 16 let jsem měl jen hrůzu na rukou, krku a obličeji. a ze sladkostí a z kečupu az čeho nevím z čeho.
Moje matka, prostě jsem to nezkusil, ale nic nepomohlo. Homeopatie také. Byla to úleva, ale nic se dramaticky nezměnilo. někdo radil Tien Shi.. nikdy by tomu nevěřil. kdybych to sám nezažil. Před 10 lety existovalo pouze jedno z jejich center (zdá se někde v oblasti Falcon)
Pila jsem čaj po dobu jednoho roku. každý den do školy s lahví. nějaké prášky. pak dalších šest měsíců někde.
Všechno pryč.
Vzpomínám si, že to bylo všechno sooo drahé. Ale opravdu mi to pomohlo.
Nejprve, pokud si vzpomínám, dali nějaký plevel, aby vyčistili krev, a pak něco jiného.
předtím, než mi to všechno bylo předepsáno - lékař sledoval moje testy, moje kůra - hrozná dermatitida byla na mých rukou, obličeji.
Nevím, jak teď fungují.
Možná je vše v proudu. Nebo možná ne.
Slyšel jsem také, že v Číně se s alergiemi vyrovnávají velmi dobře..
vrátit se na začátekmagie
Starý časovač

06.06.2010
Příspěvky: 230

Zveřejněno: St 02. května 2012 14:53 Předmět příspěvku:
Dosud jsme nebyli léčeni homeopatií, ale tradiční léčba (tablety, sirupy, kapky atd.) Nepomůže, v tuto chvíli byly do nosu vštěpovány hormonální kapky, ale to nedává úlevu..
Moje ruce již padají (modlím se, aby pršelo a umylo veškerý pyl).
vrátit se na začátekJulie
Starý časovač

Registrováno: 25/25/2005
Příspěvky: 219

Zveřejněno: St 02. květen 2012 15:02 Předmět příspěvku:
Teď už nic nepomůže. Máme stejný problém. Alergolog řekl: Teď už nemůžu pomoci ničemu, všechno upustit a odejít. Naléhavě běžím kupovat lístky.
_________________
Julie
vrátit se na začátekjefuni
Starý časovač

30. ledna 2009
Zprávy: 8168

Zveřejněno: St 02. května 2012 15:38 Předmět příspěvku:
magic napsal:
Dosud jsme nebyli léčeni homeopatií, ale tradiční léčba (tablety, sirupy, kapky atd.) Nepomůže, v tuto chvíli byly do nosu vštěpovány hormonální kapky, ale to nedává úlevu..
Moje ruce již padají (modlím se, aby pršelo a umylo veškerý pyl).

Souhlasím s Julií. potřeba odejít.
a pak homeopatie potřebuje alespoň 3 měsíce. takže účinek je.
Najednou jsem to prostě nezkusil.
Stále bych vyzkoušel Tien Shi. pokud to peníze dovolí. pravda. Nevím, jak je to s věkem.

vrátit se na začátekOlga12345
Starý časovač

Registrováno: 30/30/2008
Příspěvky: 362

Zveřejněno: St 02. května 2012 15:40 Předmět příspěvku:
Julie,
alergik mi také řekl, že je naléhavé odejít, ale taková příležitost nyní neexistuje (((
Moje oči svědění, vodnaté + kýchání neustále, chodit v obrovských brýlích a se sadou jednorázových kapesníků ((((
Tělo bylo nutné připravit měsíc před pylem.
K dnešnímu dni mi byly předepsány oční kapky a tablety Opatanol na noc Tsetrinu. Uplynuly tři dny, bylo to lepší.
Nevěřím v homeopatii.
vrátit se na začátekSvetulya
Novosel

2. září 2007
Příspěvky: 24

Zveřejněno: St 02. května 2012 15:52 Předmět příspěvku:
Dítě mělo atopickou dermatitidu ročně, jeho paže a nohy byly zkažené. Leželi v Morozovské. Vedoucí kliniky řekl: „Pijte festival.“ Otočil jsem se k homeopatovi, 4 měsíce léčby, a teprve v adolescenci (12–13 let) měl dítě bolest v noze. Nyní plánujeme znovu vyhledat homeopata.
vrátit se na začátekVykky natt
Starý časovač

Registrováno: 12.01.2012
Příspěvky: 847

Zveřejněno: St 02. května 2012 15:57 Předmět příspěvku:
Ne úplně na téma homeopatie.
Na kashirce existuje institut alergologie, vstup před 5 lety byl zdarma, s doporučením od kliniky. Lékař provádí testy, přesně to, který alergen pro vaše tělo je odhalen. Při absenci dalších kontraindikací (něco vážného se srdcem atd.), Mohou provádět senzibilizaci - dají je na kliniku, zdá se to na měsíc a injikují jim malé dávky alergenů pod dohledem. Jak mi tehdy lékař řekl, nejodolnější věcí jsou tři chody, ale také to pomáhá poprvé. Obvykle se provádí na podzim, po všech kvetení. Toto je placená služba. Teď je samozřejmě pozdě, ale podívejte se na budoucnost, každopádně to není záležitost jednoho dne.
Přinejmenším nějaká pomoc. existuje kapička jako flufferon, zdá se, že je to Allergoferon.
vrátit se na začátekmeduzza
Starý časovač

6. září 2008
Příspěvky: 684

Zveřejněno: St 02 květen, 2012 16:04 Předmět příspěvku:
Vrhl jsem svou dceru do očí Lecrolinovi, chvíli to pomáhá, pak to opakuji
vrátit se na začátekVykky natt
Starý časovač

Registrováno: 12.01.2012
Příspěvky: 847

Zveřejněno: St 02 květen, 2012 16:04 Předmět příspěvku:
Pokud jde o víru nebo nedůvěru v homeopatii, je třeba si to vyzkoušet. Například s dobrým homeopatem a určitě ne něco opravdu složitého Bittnera, ale individuálně, podle vašeho typu, který určí pouze homeopat.
Osobně jsem měl zkušenost, že když byl lék předepsán, pomohlo to, jak to bylo, a pak bylo možné zhřešit tím, že to prošlo, ale objevil se podivný kašel. Jak se ukázalo, nebyly vybrány správně, kvůli jedné ze složek, téměř v milionovém ředění, se začala rozvíjet pohrudnice. Jak na to?!
vrátit se na začátekJulie
Starý časovač

Registrováno: 25/25/2005
Příspěvky: 219

Zveřejněno: St 02 květen, 2012 16:08 Předmět příspěvku:
Vykky natt
+1. Jsme rozhodnuti začít tento postup provádět na podzim. Myslím, že to je jediný způsob. Mimochodem, můžete tam jít za poplatek, nyní recepce stojí 1300.
_________________
Julie
vrátit se na začátekvazemara
Starý časovač

10. ledna 2010
Příspěvky: 300

Zveřejněno: St 02. května 2012 17:15 Předmět příspěvku:
Podstupuji léčbu ASIT, nutně mě nevkládají do nemocnice, můžu si vzít alergeny doma. Ale léčba je dlouhá. V IAKI jsem to pozoroval.
vrátit se na začátekmagie
Starý časovač

06.06.2010
Příspěvky: 230

Zveřejněno: St 02. května 2012 22:27 Předmět příspěvku:
VykkyNatt, jsem zkušeným polynoznikem v imunologickém ústavu déle než rok. Podle zásad jsem absolvoval několik testů zdarma, ale některé. analýzy platily. Pozoruje mě hlava. kancelář, nejlaskavější žena.
Ale každý rok jsem kýchal a kýchal, byla alergie na rostliny, na které nebyla alergie (křížové opylení atd., Na vině) Ať už jsem na svůj stav zvyklý a považuji ho za samozřejmost, ale dítě to má Alergie se objevila v roce (viz dědičné). Dělat ASIT pro dítě není moc dobré. Chci (bolí to už dlouho) Myslel jsem, že možná homeopatický. léčba bude pro dítě dobrou alternativou.
Ale jak tomu rozumím, musí být stále nalezen dobrý a osvědčený homeopat, jinak by to dítě neublížilo.
vrátit se na začátekjefuni
Starý časovač

30. ledna 2009
Zprávy: 8168

Zveřejněno: St 02. května 2012 22:29 Předmět příspěvku:
magic napsal:
VykkyNatt, jsem zkušeným polynoznikem v imunologickém ústavu déle než rok. Podle zásad jsem absolvoval několik testů zdarma, ale některé. analýzy platily. Pozoruje mě hlava. kancelář, nejlaskavější žena.
Ale každý rok jsem kýchal a kýchal, byla alergie na rostliny, na které nebyla alergie (křížové opylení atd., Na vině) Ať už jsem na svůj stav zvyklý a považuji ho za samozřejmost, ale dítě to má Alergie se objevila v roce (viz dědičné). Dělat ASIT pro dítě není moc dobré. Chci (bolí to už dlouho) Myslel jsem, že možná homeopatický. léčba bude pro dítě dobrou alternativou.
Ale jak tomu rozumím, musí být stále nalezen dobrý a osvědčený homeopat, jinak by to dítě neublížilo.

pokud chcete homeopatii tolik - zeptejte se prostřednictvím vašich kanálů. můj dědeček pracoval více než 20 let v homeopatickém centru na 2-Vladimirské.
Byl tam velmi dobrý dermatolog - Trubitsyn, ale před 2 měsíci byl pryč.

vrátit se na začátekmagie
Starý časovač

06.06.2010
Příspěvky: 230

Zveřejněno: St 02. května 2012 22:51 Předmět příspěvku:
jefuni
Máte osobní zprávu :)
vrátit se na začátek
Seznam fór Microdistrict Volgograd (Volzhsky). Moskva -> KomunikaceČasové pásmo: GMT + 3
Na stranu 1, 2 Další.
Strana 1 ze 2

Nemůžete spustit témata
Na zprávy nemůžete odpovídat
Nemůžete upravovat své příspěvky
Nemůžete smazat své příspěvky
Nemůžete hlasovat v anketách
Na tomto fóru nemůžete přidávat aplikace
Na tomto fóru si můžete stáhnout soubory

Běží na phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Alergická léčba Homeopatie

Dnes na otázku: „Co se s tebou děje? Nemocný? “ stále častěji můžete slyšet odpověď: „Ne, alergie.“ A ukáže se, že v myslích mnoha alergických projevů přestala být nemoc, tj. obecně se člověk necítí dobře, ale je to dočasné... období chmýří topolů skončí a všechno bude fungovat samo, v extrémních případech můžete dočasně změnit podnebí. V takovém philistinském zdůvodnění existuje logika. Po odstranění alergenu z životně důležité oblasti člověka mohou alergické projevy téměř zmizet, ale pravděpodobnost alergie na něco jiného je velmi vysoká. Kromě toho je velmi obtížné identifikovat a ještě více neutralizovat specifický alergen z několika důvodů:

  • neuvěřitelná paleta alergenů: v některých je to alergie na srst koček a psů, v jiných je alergická na pyl během kvetení břízy, ambrózie, borovice, ve třetí je alergická na ryby, mléko a další produkty, na někoho na drogy nebo domácí chemikálie dusičnany v ovoci a zelenině
  • ale stává se, že existuje několik alergenů (polyvalentní alergie)
  • neschopnost zcela chránit pacienta před alergenem, například před domácím prachem;
  • vyloučení alergenních přípravků u dětí vede k narušení jejich růstu a vývoje.

Kromě toho alergie není jen rýma a vodnaté oči, často první příznaky mohou být následovány závažnými komplikacemi až po anafylaktický šok. Proto je jakákoli alergie rozhodně a rozhodně nutná k léčbě!

Jaká je léčba alergií?

Alergologové nejčastěji doporučují pacientům připravit se na období rýmy, kýchání a zalití očí předem, po absolvování preventivní terapie. Lidé, kteří již předstihli alergii, jsou předepsaní antihistaminika nebo hormony. První ani druhá nevylučují příčinu nemoci, ale pouze blokují její projevy. Současně, často při dlouhodobém užívání, mají léky negativní účinek na tělo nebo jsou návykové, což znamená potřebu silnějších léků.

Alergie mohou léčit homeopatii?

Homeopati tvrdí, že samotná filozofie homeopatického ošetření, metoda malých, velmi zředěných dávek a monoterapií, jako by byla speciálně vytvořena pro léčbu alergií:

  • individuální přístup, pečlivé, svědomité a dlouhodobé sledování každého pacienta vám umožní identifikovat všechny alergeny;
  • zásada ošetření jednou účinnou látkou zajišťuje omyl, není pochyb o tom, která složka se nehodí, jako v případě komplexních alopatických léčiv;
  • princip malých zředěných dávek vám umožňuje účinně upravit léčbu a eliminuje riziko alergií na léky;
  • homeopatické léky nemají žádné vedlejší účinky a jsou účinné jak pro dospělé, tak pro děti;
  • pomalu, ale jistě a jistě je odstraněna základní příčina alergií.

Hodnocení pacientů naší kliniky

Julia, 30 let. Můj syn má 6 let. Počínaje rokem starý, navzdory skutečnosti, že kojil, se první příznaky alergie objevily ve formě červených skvrn na kůži. Pediatr zaznamenal potravinovou alergii, od té doby jsme na přísné stravě. V různých dobách byla ze stravy vyloučena různá jídla, ale svědivé zarudnutí, které na chvíli odešlo, se znovu vrátilo. Ve věku 4 let se sezónní alergie připojila k jídlu, byl čas, kdy jakýkoli únik v létě do vzduchu skončil nádchem a oteklé, červené oči.
Nechtěli jsme brát seriózní léky a zároveň, při pohledu na mučení našeho syna, nám padly ruce. Náhodou doporučil přítel tuto kliniku a homeopatii. Když jsme ve výsledek nevěřili, rozhodli jsme se to vyzkoušet.
Homeopat se dlouho ptal na všechno a předepsal přísnou stravu (na to si nemůžeme zvyknout a nemůžete nic dělat) a dával granule. Upřímně řečeno, v nich byla jen malá víra. Ale dnes, o šest měsíců později, syn již sní téměř všechny produkty! Další jsou zase citrusové plody, mléko a čokoláda, zatím však v malých porcích, ale zcela bez alergických reakcí.
Teď je léto, ambrózie je od nás stále daleko, ale zbytek rostlin nás již neovlivňuje. Syn může hrát v přírodě! Každý, kdo se s takovou alergií nesetkal, pravděpodobně nebude chápat, co je to za úspěch - být svobodný ve vzduchu. Díky homeopatii a lékařům kliniky!

Petrohrad.
Pioneer House 16, budova A
Pondělí - sobota 10.00 - 21.00

Alergie a všechno o tom

Je nepravděpodobné, že v moderním světě existuje alespoň jedna osoba, která by netrpěla alergickými reakcemi. Umělost našeho světa a všechny jeho moderní technologie se vždy nehrají do rukou smrtelných obyvatel planety, kterými jsou lidé. Zhoršení kvality potravin, narušení ekologického prostředí, změna prostředí - to vše může vést k takovým známým alergickým symptomům. Samozřejmě stále existuje možnost léčby takových stavů standardními lékařskými prostředky, jako jsou antibiotika, kapka a injekce. Budou však skutečně efektivní?

Alergie se velmi často vyskytují právě v dětství a poté již nemohou zmizet. Postupem času se transformuje a může přecházet od kožních reakcí k atakům kýchání a slzení, svědění, nazální kongesce a dalších projevů. Nemůžete nechat všechno náhodě, protože alergické záchvaty v průběhu času prostě začnou zasahovat do života. V takových situacích přichází na záchranu léčba alergií na homeopatii. Homeopatické léky nejen odstraňují příznaky alergických reakcí, odstraňují náladu alergie na tělo, snižují citlivost těla na alergeny a zároveň zachovávají všechny vlastnosti imunitního systému. Homeopatie se snaží zbavit člověka příčin onemocnění.

Princip léčby alergií homeopatií se scvrkává na tři základní pravidla:

  1. Klín zabíjí klínem nebo se s ním podobně zachází.
  2. Tento léčivý přípravek by měl být používán v malých terapeutických dávkách, jinak může situaci jen zhoršit. Pouze malé dávky nejsou v rozporu s fyziologií.
  3. Každý pacient reaguje na nemoc svým vlastním způsobem, což znamená, že přístup k nemu musí být jedinečný.

Homeopatická léčba alergií je nepochybně účinná, ale často je velmi dlouhá a trvá 6 měsíců. Úleva však přichází již od prvních okamžiků léčby, které nemohou pacienta potěšit.

Při léčení takových léčiv se používá například Allium cepa 6C Arsenicum iodatum 6C, Eufrazie 6C, Sabadilla 6C. Výrazně snižují projevy příznaků, jako je svědění, kýchání, trhání očí, senná rýma. Přestože by Allium cepa mělo být použito pouze v případě příznaků ve formě sekrecí (nazální, slzení). Existuje také řada dalších léků, které pomáhají, v závislosti na typu alergenu nebo konkrétním příznaku. Existuje mnoho homeopatických léčiv, ale dávkování a aplikace by měly být stanoveny výhradně homeopatem. Pouze odborník bude schopen určit správný rozvrh užívání léku na základě fyziologických charakteristik těla, životního stylu, intenzity alergických útoků a dalších faktorů identifikovaných v historii. Proto při léčbě alergií s homeopatií pečlivě konzultujte svého lékaře.

Alergická léčba homeopatie u dětí

Alergická reakce u dětí je stále běžnější. Téměř u každého novorozence se objevuje diatéza a léčba takové alergické reakce by měla být brána vážně. Lékaři dělí průchod nemoci do tří fází:

  1. Exsudativní katarální diatéza je charakterizována výskytem zarudnutí a loupání na obličeji a hýždích. Vyskytuje se zpravidla v prvních měsících života během kojení. Tato fáze diatézy je jistým znakem toho, že dítě bude trpět alergickými reakcemi..
  2. Dětský ekzém. V této fázi se zarudnutí změní na vyrážky ve formě vezikul a papulek. Nástup vyrážky je doprovázen svěděním. K exacerbacím dochází v důsledku nesnášenlivosti určitého typu produktu, sezóny, infekce nebo jiných příčin..
  3. Atopická dermatitida. Někdy třetí fáze nastává bez předchozích dvou, je to známka toho, že dermatitida je genetické povahy. Doprovází ji svědění kůže, bez ohledu na denní dobu, se zhoršením v noci a večer. Vyrážka se může objevit kdekoli na kůži. Díky neustálému svědění se dítě stává nervózní a podrážděné.

Použití homeopatických léčivých přípravků k léčbě alergií u dětí je také možné, ale výběr léku by měl být přísně individuální, jako je tomu u dospělých pacientů. Droga a její použití závisí na povaze vyrážky, místě vyrážky, okolnostech zhoršování svědění atd. až po individuální nesnášenlivost. Pokud má dítě vyrážku na obličeji ve formě vezikul, může mu být předepsán Staphyzagria, Calcarea carbonica nebo Rhus toxicodendron. Pokud je však pravá strana obličeje více postižena alergickou vyrážkou, toxikodendron Rhus již není vhodný. Pokud současně dojde k exacerbacím na mokré počasí a nízké teploty, pak se Staphyzagria dostane na vedlejší kolej. Výsledkem je, že máme pouze jeden vhodný lék. Abychom si ji mohli vybrat, je nutné vypracovat jasnou a správnou historii.

Alergie jsou právem považovány za civilizační onemocnění, protože podle WHO postihuje asi 20 - 40% populace. Vzhledem k neúčinnosti léků předepsaných alergiky se lidé rozhodnou léčit alergie homeopatií. S každým desetiletím se počet případů alergické reakce zvyšuje dvakrát. Pachatelé tohoto růstu nemoci jsou sami lidé, jejich činnosti, které změnily stav životního prostředí.

Alergie: rysy patologické reakce

Téměř každý člověk v životě musel čelit alergické reakci (vyrážka na dermis, sezónní rýma, astma). Odborníci poznamenávají, že alergie se nevztahují na nemoci. Má se za to, že tělo má sklon rozvíjet atypickou reakci imunitního systému. Rýma, alergický kašel, kýchání, slzení, vyrážka jsou považovány za výsledek imunitní reakce na alergeny (vnější dráždivé látky).

Metody tradiční terapie jsou zaměřeny na snížení citlivosti imunitních buněk těla na alergeny. Léky mohou do určité míry zastavit projev alergické reakce. Způsobují však mnoho vedlejších účinků (ospalost, sucho v ústech, narušení trávicího traktu, močení).

Pokud byly při léčbě alergií u dětí použity antihistaminika, odborníci zaznamenali vývojové zpoždění po měsíci. Závislost je také rychle pozorována, vývoj závislosti. Aby se předešlo komplikacím, vedlejším účinkům, používají odborníci homeopatické léky při léčbě alergií u dětí, dospělých.

Alergie je velmi nebezpečný stav, může způsobit anafylaktický šok (ostrý otok hrtanu, plic, silný pokles tlaku).

Příčiny alergické reakce

Vývoj alergií může záviset na genetických vlastnostech imunitního systému. Lidé, kteří jsou náchylní k alergické reakci, mají riziko, že budou mít dítě se stejnou patologií. K alergii obvykle dochází po kontaktu s alergenem (specifická látka, kterou tělo vnímá jako patogen).

Alergie mohou nastat, když jsou vystaveny těmto faktorům:

  • rostlinný pyl;
  • prach (kniha, domov, ulice);
  • cizí proteiny (vyskytují se ve vakcínách, v dárcovské plazmě);
  • léky (nejčastěji peniciliny);
  • spory plísní, hub;
  • latex;
  • kousnutí hmyzem, členovci;
  • šest zvířat;
  • čisticí přípravky (domácí chemikálie);
  • potravinové výrobky (nejčastěji mořské plody, mrkev, mléko, vejce, ořechy, sója, ovoce);
  • klíště vylučování.

Homeopatie alergie

Homeopatie léčí alergie jinak než tradiční medicína. Homeopati tvrdí, že k takové reakci organismu často dochází u lidí, kteří antibiotika užívají po dlouhou dobu. Dlouhodobé používání chemických látek vede k poruše v mechanismu boje imunitního systému s mikroorganismy, různými faktory prostředí. Schopnost adaptace klesá.

Specialisté z oblasti homeopatie identifikují následující příčiny alergické reakce:

  1. Hromadění toxinů, toxinů v těle vyvolané nesprávnou stravou, vystavení životnímu prostředí.
  2. Přijímání chemických léků po dlouhou dobu. Léky narušují imunitní systém.
  3. Psychologický faktor. Homeopati věří, že existuje úzká souvislost mezi fyzickou kondicí těla a psychickými problémy. Podle jejich názoru může být nesnášenlivost určitého produktu spojena s psychologickou nesnášenlivostí určitého jednání, situace, osoby. Právě toto spojení homeopatové najdou u svých pacientů během přijetí.

Nástup příznaků alergie naznačuje, že se tělo snaží vyrovnat se se struskou samo o sobě. Pokouší se izolovat všechny toxiny skrz dermis, slzení, výtok z nosu. Tento stav nazývají homeopati krizí eliminace (eliminace). Tento způsob boje s alergeny na tělo je bolestivý, přináší mnoho nepříjemností. Chcete-li pomoci odborníkům doporučit použití speciálních homeopatických léků na alergie.

Principy léčby homeopatie

Díky rozvoji farmaceutického průmyslu, moderním nestandardním metodám léčby mají lidé s alergiemi více šancí na zlepšení zdraví a zlepšení kvality života. Byla to velmi účinná homeopatie proti alergiím. Specialisté vyberou lék individuálně. Účelem léku je stimulovat lidskou vitalitu, která pak bude regulovat práci každé buňky, orgánu, systému.

Největším plusem homeopatie je nedostatek použití velkých dávek chemikálií. Z tohoto důvodu hledají alergici pomoc alternativní medicíny. Homeopati považují alergii za projev vnitřní poruchy.

Specialisté komunikují s pacienty, aby objevili jeho individuální vlastnosti, zjistili jeho pocity, zvláštní pocity a reakci na stresové situace. Tato znalost umožňuje pochopit příčinu vnitřního porušení..

Při léčbě alergií dodržují homeopatové 3 základní pravidla:

  1. Jako se zachází jako s.
  2. Léky jsou předepisovány v malých dávkách, protože nejsou v rozporu s fyziologií. Velké dávky mohou situaci ještě zhoršit..
  3. Jedinečnost přístupu. Každý pacient má svou vlastní reakci na chorobu.

Často se stává, že se zjevně podobnými příznaky odborníci prokazují odlišný vnitřní stav pacienta. I při jediné diagnóze lze předepsat různé homeopatické léky. Tomu se říká princip individualizace..

Mnozí si uvědomují účinnost léčby homeopatie. Ale určitě existuje velká minus, která je reprezentována délkou terapie.

V některých případech může být léčba odložena na dlouhou dobu (od 6 měsíců). Ale pacient bude cítit úlevu již po zahájení terapeutického cyklu.

Alergická léčba homeopatií pomáhá navázat metabolické procesy v těle, stimulovat imunitu, obnovit adaptivní schopnosti a otevřít vnitřní rezervy. Tento přístup umožňuje alergikům samostatně překonat alergeny a mikroorganismy. V budoucnu se bude cítit stejně dobře v různých životních podmínkách..

Léčba alergií u dětí s homeopatií

Alergické reakce u dětí již nejsou vzácnými případy. Kromě tradiční medicíny se homeopatie používá také pro alergie u dětí. Tato metoda ošetření je velmi účinná..

Alergie u dětí obvykle procházejí 3 etapami:

  1. Exsudativní katarální diatéza. Projevuje se zarudnutím, loupáním dermis v hýždích, obličejem. Obvykle se projevuje v prvních měsících života (období kojení). Tato fáze je známkou toho, že dítě bude mít v budoucnu problémy s alergiemi..
  2. Dětský ekzém. Objeví se bubliny, forma papule, svědění. Taková exacerbace je vyvolána nesnášenlivostí k určitým produktům, infekcí, ročním obdobím a některými dalšími důvody..
  3. Atopická dermatitida. Vyznačuje se svěděním dermis (zhoršuje se v noci), vyrážkou v jakékoli části těla.

Při homeopatickém ošetření lékař vybere lék individuálně, nastaví jeho dávku, přičemž vezme v úvahu místo vyrážky, jeho povahu. K určení volby léku musí odborník správně vypracovat anamnézu.

Zvažte léky používané při léčbě specifických příznaků alergií ve formě tabulky.

Podruhé začalo po měsíční přestávce. Dívat se na dítě je děsivé. Všechno je rozdrcené a neustále svědění. Nemůžeme ani uklidnit Advantana. Kurz jsme dokončili 15. října a znovu na recepci. Lékař hovoří o parazitóze a stagnaci žluči a říká, že během léčby je tato kožní reakce charakteristická. Musíte být trpěliví. Ale já bych ztratil mysl od neustálého svědění, co mohu říci o dítěti? V noci se ovíjíme obvazy. Ve školce se na něj pravděpodobně dívají se strachem. Dovolte mi, abych vám připomněl, kdo neví, máme polyvalentní potravinovou alergii + respirační až kvetoucí + bronchiální obstrukci nachlazení. Homeopat byl obrácen z úplného zoufalství. Byli jsme pozorováni alergologem, šest měsíců bylo léčeno gastro. Všechno bylo uvedeno do pořádku a žádná vylepšení. Ve školce chodíme jen ráno, jídlo nám bylo odmítnuto. Chtěl bych slyšet příběhy s dobrým zakončením v léčbě alergií u homeopatů.

Mobilní aplikace „Happy Mama“ 4.7 Komunikace v aplikaci je mnohem pohodlnější!

A zkontrolovali červy?

Ve výkalech nic nenajdou, jedná se o zbytečnou analýzu. Homeopat vypadá s aparátem, říká, že tam je lamblia a někdo jiný.

První červi

Soucitím s vaším dítětem, ale homeopat je váš šarlatán. Nedívají se na žádné červy. Poškrábání se provádí na giardii, v zásadě lze na helmintech provádět krevní testy (protilátky). Žádná homeopatie nevyléčí alergie, zejména v takovém akutním stavu. Hledejte dobrého alergika a ano, tvrdou stravu, jinak nic. Zdraví dítěte)

Co si myslíte, že homeopatové léčí? Ruce řídit? Alergisté nemají smysl, neléčí je.

Pokud jste se s dobrými lékaři nesetkali, neznamená to, že nejsou. Homeopatie zachází pouze v kombinaci, takže je obtížné určit, zda zachází vůbec. Stejně jako nootropika píšou, že jsou předepisovány ve složité terapii, ale v haldě ani nedokážou rozeznat, co je činí lépe. Možná se tělo vypořádalo, nikdo neví. O přístroji, který určuje červy, obvykle znamení! 1000 a jeden způsob, jak upřímně brát peníze od populace.

Rozumíte, že homeopatie nefunguje? Co je to falešná věda? Chtěli byste mít ještě alespoň jednoho šťastlivce? “Pokud jde o svědění, omezte to na dermatologa, nemusí to být alergie vůbec, ale nějaké kožní onemocnění. A četl jsem o psychosomatice (četl jsem Sinelnikov, miluju svou nemoc), mnoho knih si vybere

Kdo číst Láska k vaší nemoci - dítě? Nic, co smí jíst pouze 6 potravin?! Už jsem psal, že když nepozorně čtete, že jsme prošli všemi lékaři, a nechodíme ke šťastlivcům!

Ano, tuto knihu si musíte přečíst. Nebo jen hledejte informace o psychosomatikách, pokud jde o příznaky alergie a svědění kůže. Když pochopíte skutečný kořen problému, bude to polovina cesty k jeho vyřešení. Je třeba mít na paměti, že všechny nemoci dětí nejsou dány dětem, ale jejich rodičům. Toto téma musíte objevit sami a budete o sobě a dítěti rozumět mnohem více. Hodně štěstí a být zdravý!

Samozřejmě byste si měli přečíst knihu, kdo vám povolil těchto 6 produktů? Jak dávno? Pokud hledáte radu, proč nechcete poslouchat? Neříkám to jen tak. Řeknu vám své zkušenosti: V mém dětství si každý myslel, že mám alergii na sladkou scrofulu a po dobu 5 let jsem nedostal nic k jídlu, jen do školy, trpěl jsem záchvaty hněvu a byl jsem alergický po dobu 5 let, nejenom jsem snědl sladkosti, jablka mi dala pouze zelená a kyselá jablka, jednoho dne jsem se vzbudila a jsem pokryta skvrnami od hlavy až k patě jako plané neštovice, ale skvrny jiné povahy, moje matka snědla co? A nejedl jsem nic, jen jsem byl velmi nervózní. A tentokrát jsme šli znovu k lékařům, všechno se ukázalo jako úspěšnější a nakonec jsem se dostal k odbornému dermatologovi a teď mi diagnostikovala psoriázu. Celých pět let jsme *** trpěli, protože strava je odlišná, ošetřují nervy a žaludek a projevy na kůži se vůbec nedotknou, když jsem zjistil, že jsem byl strašně zklamán, že jsem nemohl normálně jíst pět let, také mě nadával. To je důvod, proč, naprosto z dobrých úmyslů, doporučuji, abyste vedli dítě k dobrému dermatologovi. Podle mé rady bylo v životě, nikoliv na fóru, dermatologové klidně vyléčeno několik dětí (místo kosmetologů, alergistů a jednoho chlapce chtělo léčit cévy, ale ukázalo se, že jde o klíště).

Píšete mi teď, jako bych seděl na papeži 3 roky a kňučím, jak jsme nešťastní. Když jste byli 5 let, nebyly provedeny žádné studie diatézy. Nejsme bezdůvodně na stravě, existují důvody. Opakuji znovu, navštívili jsme alergologa, dermatologa, gastroenterologa a vícekrát jsme podstoupili léčbu!

Pojďme si to poradit: Ano, homeopatie je falešná věda, pokud si vezmete peníze na podvodníky, vaše dítě bude stále nemocné. Vaše slova: udělali všechno a neexistují žádná vylepšení, co dělat nyní. Není to tedy to, co se stalo, že je to nutné, to znamená, že nesprávné alergeny byly odstraněny, pokud nedochází ke zlepšení, nikoli alergeny.
Ještě jednou požádám o radu, a pak dokážete, že rada není stejná, doporučil jsem vám, abyste si přečetli knihu a omezili ji na dermatologa (dobře, abyste nebyli zmatení).
A příběh nebyl psán o tom, co v té době byli lékaři, ale o jejich rodičích, kteří pro mě vymýšleli diagnózy a způsoby léčby, protože ten pravý odborník na první pohled pochopil, co se mi stalo.
A konečně, existují lidé, kteří by rádi byli nemocní, zkuste se zeptat, zda k nim patříte (hned vysvětlím, že homeopatie vyvolává tento nápad)) opravdu přestanou dělat nesmysly, dříve jsem si myslel, že lidé, kteří tomu věří, neexistují, jsou neustále uzavřeni, tvůrci přiznat podvod a vy jim dáte peníze)

Dobrý. Takže moje dítě dalo ruku do vaječného bílku, po 10 minutách pokrytých puchýři. Spal na péřovém polštáři - byli jsme odvezeni sanitkou se 2 stupni respiračního selhání při studeném potu. To je fikce. Je to touha bolet? Napsal jsem, že jsme u dermatologa, nejlepšího ve městě.

Pravděpodobně moje matka také šla z homeopatů zoufalství. Nemám žádné alergie, mám astma v remisi (bez záchvatů), ale teď od 3 do 6 let každý měsíc, udušení, sanitka, a teď v 6 jsem strávil 10 dní v homeopatické klinice, bylo méně útoků, pitím homeopatie neustále, skrz rok byl stále v nemocnici a po 2 letech nedošlo k žádným útokům na prevenci, abych tak řekl, po astmatu v remisi, shodě okolností, sotva 3 roky našeho léku, nemám proti tomu nic, ale nedošlo ke zlepšení a nyní všechno prošlo, náhoda nebo ne? ‍♀️ ale po tom, maminka přestala věřit našim lékařům? zkuste, rozhodně to není škodlivé

V tuto chvíli nese, protože kůže je v hrozném stavu.

Alergie je abnormální reakce nebo zvýšená citlivost těla na určité látky, které jsou neškodné pro lidi, kteří nejsou alergičtí. Hlavním důvodem je to, že alergici si vyvinou speciální typ protilátky zvané imunoglobulin E (IgE), který může interagovat s látkami z okolního prostředí a chránit tělo před infekcemi.

Interakce mezi alergenem a protilátkami IgE vede k uvolňování látek, jako je histamin, které jsou odpovědné za alergické příznaky.

V mírných případech může dojít k mírnému svědění nebo zarudnutí postižené oblasti. Ve vážných případech může dojít k anafylaktickému šoku, při kterém je imunitní reakce těla tak silná, že způsobuje pokles krevního tlaku, zpomalené dýchání a někdy i smrt..

Nejběžnější alergeny jsou:

  • lupy ze zvířecích chlupů;
  • pylu během kvetení ambrózie a jiných rostlin;
  • domácí prach;
  • domácí klíšťata;
  • plíseň;
  • některé léky;
  • mnoho potravin, zejména ryby, vejce, mléko a ořechy;
  • včely a vosy mohou způsobit fatální alergické reakce (ve vzácných případech).

Existují dva hlavní typy alergií: sezónní, jako je senná rýma a celoroční alergie, u nichž příznaky přetrvávají po celý rok.

Tradiční medicína obvykle doporučuje užívat antihistaminika nebo steroidy ke kontrole příznaků alergie. Jsou užitečné, ale mohou mít také nežádoucí vedlejší účinky, jako je ospalost, musí být používány nepřetržitě a pro některé pacienty nemusí být účinné..

Naproti tomu alergická homeopatie stimuluje vlastní obranný systém těla, aby se vypořádal s alergeny, a potlačuje alergické příznaky. Často předepsané léky homeopatem by se neměly užívat nepřetržitě - například homeopatický lék, který se užívá před začátkem sezóny senné rýmy, může pacienta chránit po celou sezónu, čímž se snižuje potřeba antihistaminik..

Princip homeopatie z alergií

Homeopatie se domnívá, že alergen je pouze příčinou problému, a nikoli hlavní příčinou alergií. Hlavním principem homeopatie je potlačování podobně..

K tomu potřebujete tři akce:

  1. Najděte a eliminujte příčinu nemoci.
  2. Eliminujte jeho projevy.
  3. Posílit tělo jako celek.

Za tímto účelem je pacientovi nabízen lék, který u zdravého člověka způsobuje pocity, jako u pacienta. Pokud například užíváte lék obsahující šťávu z červené cibule (Allium Cepa), bude mít zdravý člověk příznaky podobné SARS nebo senné rýmě (rýma, hlen z nosu, vazodilatace nosní sliznice). Pokud dáte tento lék pacientovi se sennou rýmou, pak se příznaky onemocnění zesilují, i když samotné onemocnění se nezhorší. Tělo reaguje na zvýšené příznaky aktivací obranných funkcí a zotavení je rychlejší.

V závislosti na fyzických, emocionálních a genetických vlastnostech pacienta si specialista vybere homeopatii na alergie, které stimulují vitalitu těla a imunitního systému, aby se tělo mohlo uzdravit.

Homeopat nenabízí pacientovi několik antialergických léků. Jedna nemoc s kombinací fyzických a duševních symptomů - jedna droga pro její léčbu.

Existuje několik typů homeopatické léčby lidí trpících alergiemi:

  1. Lokální - léky jsou předepisovány na základě skutečných alergických příznaků u pacienta, například rýma, svědění očí, bolest v krku. Jedná se o univerzální léčbu, ale je lepší navštívit homeopata, aby získal individuálně vybraný lék..
  2. Komplexní - na základě podrobných konzultací, díky nimž lékař zohledňuje nejen alergické příznaky, ale také aspekty životního stylu pacienta, stravovací návyky a anamnézu, aby tak získal úplný obraz o dané osobě. To vše umožňuje homeopatovi vyvinout optimální léčebný plán..
  3. Isopatie - tato metoda je podobná homeopatii, ale léčba je zvolena pouze na základě ověřených údajů o tom, na co je pacient alergický (například na základě kožního testu). Isopatie zahrnuje poskytnutí pacientovi látky, kterou jeho imunitní systém považuje za alergen. Pouze tyto látky jsou mnohokrát zředěny, takže si na ně imunitní systém postupně zvykne..

Tradiční medicína je skeptická ohledně léčení homeopatie na alergie. Obvyklá reakce lékařů je „pokud si myslíte, že to pomůže - vezměte si to“. Někteří lékaři, kteří vidí, že konzervativní metody nepomáhají pacientovi, však sami doporučují vyzkoušet netradiční léky, jako je homeopatie..

Zjistit, zda homeopatie může pomoci s alergiemi, je možné pouze z naší vlastní zkušenosti, tj. Pokusem o to nebo o lék, který je vhodný pro příznaky.

Homeopatické léky na alergie: indikace k použití a jejich výhody

Indikace pro použití homeopatických antialergik jsou hlavní příznaky alergie: nekontrolované kýchání, pálení v očích a nosu, svědění kůže, pocit obecné slabosti a bolesti hlavy.

Homeopatie proti alergiím má hlavní kontraindikaci - individuální nesnášenlivost k léku.

Při léčbě homeopatií se doporučuje vyloučit z stravy kávu, mátu (včetně zubních past obsahujících tuto rostlinu) a energetické nápoje..

Jak brát homeopatické alergické léky pro dospělé a děti:

  • Mezi jídly - nejméně hodinu před jídlem nebo hodinu po jídle. Nápoje (kromě vody) se považují za jídlo..
  • Nedotýkejte se homeopatického léčiva rukama. Před užitím nalijte na čistou lžičku a poté ji použijte dovnitř.
  • Výrobek by neměl být spolknut, nežvýkaný, ale měl by být umístěn pod jazyk a rozpuštěn.
  • Pokud zubní pasta obsahuje mátu, nemusíte si před ranním příjmem drogy čistit zuby.

Homeopatie má jednu velkou výhodu oproti jiným formám alergické terapie. Homeopatický lék lze nalézt pro všechny možné stavy, bez ohledu na to, zda byla provedena konečná lékařská diagnóza..

Další výhodou moderní homeopatie proti alergiím je, že je skutečně bezpečná. Léky jsou připravovány v takovém ředění, že jsou naprosto neškodné i pro novorozence a kojence.

Třetí výhodou homeopatie je, že homeopatické léky na alergie jsou snadno snášeny dokonce i křehkým tělem dětí a nemají nepříjemnou chuť. Ale děti jsou někdy velmi obtížné sehnat obyčejnou hořkou pilulku..

Hlavní nevýhody homeopatie jsou dvě. Zaprvé, boj proti alergiím vyžaduje individuální přístup, a to je jeden z důvodů, proč se homeopatie nestala populární. V malých městech je obtížné najít odborníka na homeopatii, zatímco nemocnice a lékárny jsou umístěny na každém kroku a často je snazší a rychlejší požádat o pomoc alergika nebo, v nejhorším případě, požádat lékárníka.

Další nevýhodou homeopatie je, že je psychologicky slabá. Mnoho pacientů nevěří, že malá tabletka umístěná pod jazyk může léčit velmi závažné poruchy.

Níže uvádíme několik homeopatických léků a popisujeme příznaky, pro které by se měly použít:

  • Allium CEPA - kýchání, hojný výtok z nosu doprovázený zánět spojivek, akutní svědění v očích, fotofobie, bolest v krku a tupá čelní bolest hlavy. Příznaky se zhoršují v teplé místnosti a večer, ale zmizí venku a z chladu..
  • Antimonium koláč - lidé s dušností, kašel na hrudi, nevolnost a únava dobře reagují na tento lék. Jejich příznaky se zhoršují v teple a zmizí pohybem a po klepání..
  • Apis mel - běžně se používá pro alergie na kousnutí hmyzem, se symptomy, jako je otok hrdla a pálení.
  • Arsenicum alb - silné kýchání, fotofobie, pálení slz a tenký, vodnatý výtok z nosu. To vše může být doprovázeno otokem víček, dušností, úzkostí a úzkostí. Příznaky se po cvičení, po půlnoci zhoršují a mizí v teplé místnosti a na slunci..
  • Nat mur - slabost, fotofobie, svědění v očích, slzení, otoky očí a bolesti hlavy, které se zvyšují od východu do západu slunce, necitlivost a mravenčení jazyka, kýchání a rýma. Symptomy se snižují na čerstvém vzduchu a během odpočinku a zvyšují se uprostřed rána az psychického stresu..
  • Nux vomica - kašel, těžká bolest hlavy, výtok z nosu během dne a nosní kongesce v noci, kýchání a podrážděnost. Příznaky se zhoršují brzy ráno a ve studeném, čerstvém vzduchu..
  • Pulsatilla - týlní nebo jednostranná bolest hlavy, dušnost, nažloutlý výtok z nosu během dne a dusnost v noci. Příznaky se zhoršují v teplé místnosti, za soumraku, v noci a při ležení a snižují se v chladném počasí a venku..
  • Rhus tox - úzkost, otok a otok víček, fotofobie, ospalost po jídle, týlní hlava, kýchání rýmou, kopřivka, extrémní svědění a ztuhlost kloubů. Příznaky se zhoršují, když jsou vystaveny chladu a odezní v teplém čase..

Existuje velmi málo negativních recenzí o homeopatii proti alergiím. I když droga nepomohla, neublížil jí. Ti, kteří správně vybrali lék, reagují pozitivně na homeopatii, přičemž zmiňovali, že to má účinek, i když někdy ne okamžitě. Kromě toho jsou výrobky chutné a jako děti. Mezi nedostatky patří cena léků a obtíže při hledání kvalifikovaného homeopata.

Alergická homeopatie se používá relativně nedávno. Mnoho lidí se vyhýbá kontaktu s alternativní medicínou. Je to však ona, kdo vykazuje vysokou účinnost v léčbě většiny nemocí. Před použitím jakéhokoli léku, včetně přípravku Borax a Káva, byste se měli poradit s homeopatem.

Základní principy eliminace nemoci a její výhody

Alergie je běžné onemocnění. Vyskytuje se téměř u každého pátého obyvatele planety. Alergická reakce se vyvíjí na mnoho produktů, produktů a dokonce i pylu z rostlin. Jeho projevy závisí na citlivosti těla..

V mnoha případech člověk potřebuje speciální antihistaminikum. K dnešnímu dni získaly homeopatické prostředky zvláštní popularitu. Jsou vysoce účinné a mohou vyléčit jakoukoli nemoc..

Při jmenování schématu zotavení se homeopaté odrazují podle celkového stavu osoby a klinického obrazu. Homeopatická léčba zahrnuje použití částic, které dráždí tělo..

To se provádí, dokud imunitní systém nezačne adekvátně reagovat na alergen. Podle homeopatů může mít i jed v malém množství výrazný terapeutický účinek. Hlavní věcí je správný výpočet dávky.

S přihlédnutím k individuálním charakteristikám každého pacienta lékař vymyslí optimální léčebný režim.

Po odstranění alergií vykazuje homeopatie vynikající výsledky. Hlavní výhody homeopatických léků jsou:

  • neškodnost pro tělo;
  • nedostatek kontraindikací;
  • individuální léčebný režim;
  • použití během těhotenství bez poškození dítěte;
  • eliminace nejen příznaků nemoci, ale také její hlavní příčiny.

Alergická léčba homeopatií je průlomem v moderní medicíně. Přípravky založené na přírodních složkách lze použít v jakémkoli věku. Jejich cílem není pouze odstranit příčiny alergické reakce, ale také uzdravit tělo jako celek.

Alergické léky

Homeopatické přípravky pro alergie jsou obvykle rozděleny do tří hlavních typů:

  • látky zastavující kožní projevy;
  • léky, které eliminují příznaky rýmy;
  • látky bojující proti ORL chorobám.

Při vývoji záchvatu bronchiálního astmatu je vhodné použít: Belladonna, Ipecacuanu a Aconite. Všechny produkty jsou založeny na trvalkách. Jejich působení je zaměřeno na odstranění příznaků alergické rýmy..

Kromě toho pomáhají vyrovnat se s vyjádřeným vzrušením a znepokojením..

Recenze o léčbě alergií homeopatií jsou denně doplňována pozitivními poznámkami. Je to kvůli rozmanitosti nástrojů a jejich účinnosti..

Léze na kůži, náchylné k neustálému relapsu, odstraní síru. Aktivně bojuje proti urtikarii a pollinóze. Pokud dojde k alergické reakci s nesnesitelným svěděním, použije se Carbonicum..

Často se používají komplexní přípravky, které zvyšují ochranné funkce imunitního systému a usnadňují průběh alergií. Mezi ně patří: Engystol, Galium-Hel a Lymphomyositis. Názory na léčbu alergií s homeopatií u dětí zahrnují názvy těchto léků.

Odborníci doporučují upřednostňovat prostředky mezinárodní společnosti Edas. K dispozici jsou kapky a granule. Optimální forma uvolnění je předepsána homeopatem.

Alergie má dobrý účinek - složitý lék vyvinutý v USA. Používá se k odstranění alergické rýmy a kožních vyrážek. Droga vykazovala vysokou účinnost během boje proti senné rýmě.

Alergie a homeopatie jsou úzce propojeny. Monopreparace může předepsat pouze specialista po prohlídce pacienta a provedení správné diagnózy.

Jak vybrat správný nástroj

Správný lék si může vybrat pouze homeopatický lékař. Jeho volba je založena na několika hlavních kritériích:

  • typ léku;
  • hodnocení stavu;
  • příznaky a závažnost.

Zkušený odborník vyhodnotí stav osoby během několika minut. Pro potvrzení diagnózy je však vhodné provést další diagnostické studie.

Pro odborníka je celkový vzhled osoby vysoce informativní. Během vyšetření lékař sleduje projevy alergické reakce, sleduje dech a špatný dech. Je důležité vést rozhovor s pacientem, což vám umožní shromáždit kompletní anamnézu.

Po obdržení všech údajů můžete vyvinout individuální léčebný režim.

To je však přípustné, pokud je osoba v dobrém stavu a nevyžaduje pohotovostní péči. Závažné příznaky je třeba řešit pomocí tradiční medicíny.

Většina homeopatických léků postihuje všechny orgány a systémy těla. Proto jsou při výběru léku odrazeni od klinického obrazu. V první řadě musí lék bojovat s alergiemi a teprve poté mít pozitivní účinek na jiné tělesné systémy..

Způsoby, jak odstranit nemoc u dítěte

Homeopatie pro alergie u dětí eliminuje negativní projevy a zmírňuje stav během několika minut. Prostředky mají pozitivní účinek i na tělo novorozenců.

Děti nejčastěji trpí ekzémem a atopickou dermatitidou. Tyto projevy jsou charakterizovány vývojem kožní vyrážky, svědění a puchýřů. Dítě může být na dlouhou dobu podrážděné a nervózní. V tomto případě je nutné zahájit komplexní léčbu.

Výběr léku závisí na vlastnostech projevu alergií. Pokud je pokožka dítěte pokryta malými puchýři, lékař může doporučit Dulcamaru nebo Staphysagrii. Před předepsáním je nutné pečlivě zkontrolovat stav dítěte. Po shromáždění anamnézy může lékař předepsat:

Prostředky lze kombinovat dohromady a vytvořit jedinečnou mast. Eliminuje kožní projevy. Po několika dnech zmizí všechny příznaky alergické reakce.

Alergická léčba homeopatií u dospělých a dětí je účinným způsobem, jak se rychle a trvale zbavit nepříjemných projevů. Kromě toho léky nejen bojují s hlavním zdrojem nemoci, ale také vedou ke kvalitativním změnám v těle.

U dětí s nadváhou byla zaznamenána jeho normalizace. To opět ukazuje na skutečnost, že homeopatie má složitý účinek na tělo..

Pro pozitivní výsledek musíte dodržovat režim a řádně léčit. Použití homeopatie je zdlouhavý proces, který musí být zcela dokončen. Jinak bude efekt prchavý.

Co dělat, když alergie přetrvává?

Trápí vás kýchání, kašel, svědění, vyrážky a zarudnutí kůže a možná jsou vaše alergie ještě závažnější. A izolace alergenů je nepříjemná nebo zcela nemožná.

Kromě toho alergie vedou k onemocněním, jako je astma, kopřivka a dermatitida. A doporučené léky z nějakého důvodu nejsou ve vašem případě účinné a nemají problém s příčinou...

Doporučujeme, abyste si na našich blogech přečetli příběh Anny Kuznetsové o tom, jak se zbavila alergií, když jí lékaři položili tukový kříž. Přečtěte si článek >>

Autor: Valeriya Novikova

Jak je možné zabránit alergiím alternativními metodami.

Jaké léky se používají, když dojde k patologii.

Jaké léky se nejlépe používají, když dojde k onemocnění.

Co by měli používat dospělí s nástupem nemoci.

Komentáře, recenze a diskuse

Finogenova Angelina: „Za 2 týdny jsem alergii úplně vyléčila a získala chmýří kočku bez drahých léků a postupů. Bylo to dost jednoduché. ”Podrobnosti >>

Naši čtenáři doporučují

Pro prevenci a léčbu alergických onemocnění doporučujeme našim čtenářům používat „Alergyx“. Na rozdíl od jiných nástrojů vykazuje Alergyx konzistentní a stabilní výsledek. Již v 5. den aplikace se symptomy alergie zmírní a po 1 cyklu zcela zmizí. Nástroj lze použít jak k prevenci, tak k úlevě od akutních projevů.

Následující Článek

ZINOVITOVÝ KRÉM